Mgirly » Specials » Zwangerschap
Leven is delen in liefde en kennis.

Zwanger worden en zwanger zijn

Zwanger worden en zwanger zijn In deze special lees je meer over zwanger worden en zwanger zijn. Zo kun je erachter komen hoe je jouw vruchtbare dagen kunt bepalen, welke soorten zwangerschapstesten er zijn, wat je kunt doen tegen zwangerschapsmisselijkheid, etc.

Zwanger worden

Als je graag zwanger wilt worden is het waardevol om te kunnen bepalen wanneer je vruchtbare dagen zijn. Ook lees je aan welke oorzaken van verminderde vruchtbaarheid je zelf wat kunt doen. Verder ben je natuurlijk erg benieuwd of je zwanger bent, maar welke zwangerschapstest gebruik je daar nu voor? En waar haal/bestel je ze?

Zwanger zijn

De meeste zwangere vrouwen krijgen te maken met zwangerschapsmisselijkheid. In het artikel hierover worden veel handige tips genoemd die je kan toepassen om de misselijkheid te verminderen.

Bevallen

Over bevallingen is al veel geschreven en bekend. Een ondergeschoven kindje hierbij is echter de onderwaterbevalling. Juist als je erg opziet tegen de bevalling, kan dit je ontspannen en voor een hele mooie bevalling zorgen.
Verschillende soorten zwangerschapstesten

Verschillende soorten zwangerschapstesten

Er zijn veel verschillende soorten zwangerschapstesten op de markt. Zo zijn er verschillende merken, verschillende methoden en verschillende testmomenten.
Bepalen van de ovulatie / eisprong

Bepalen van de ovulatie / eisprong

Als je graag zwanger wil worden, ben je natuurlijk erg benieuwd op welke dagen je het meest vruchtbaar bent. Iedere menstruatiecyclus heeft vaste onderdelen, maar varieert qua lengte per vrouw. Om era…
Wat te doen bij zwangerschapsmisselijkheid?

Wat te doen bij zwangerschapsmisselijkheid?

Veel zwangere vrouwen, zo'n 70%, hebben de eerste maanden last van misselijkheid en braken. Dit overgeven en misselijke gevoel varieert van vrouw tot vrouw, maar aangenaam is het zeker niet. Voor elke…

Onderwaterbevalling: minder pijn, meer natuurlijk

Misschien heb je wel eens iets gehoord van onderwaterbevallingen; misschien ook niet. Wat is precies een onderwaterbevalling? Wat zijn de voor- en nadelen van een onderwaterbevalling? Wat is er nodig…
Gepubliceerd door Mgirly op 24-11-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!